Alien Prullaria

Naast dat je kunt fascineren of onderzoeken naar aliens of andere ruimtelijke bevindingen, zijn bedrijven daar ook mee bezig. Alleen niet om het waar te maken, maar wel om hun eigen fantasie er aan toe te koppelen. Waarbij mensen vaak zeggen dat ze je niet geloven, is het wel mogelijk om producten te kopen onder deze categorie. Dus ben jij een verzamelaar? Dan helpen wij jou graag op weg om leuke Alien producten te scoren. 
Het is soms best moeilijk om serieuze producten te kopen. Een site waarbij je van alles kan halen rondom prullaria van Aliens, is Aliexpress. Hier zijn ze van alle markten thuis en ook nog zeer voordelig. Verder zijn er verschillende feestwinkels die kostuums van buitenaardse wezens verkopen. Rond de tijd van carnaval is dit natuurlijk een leuk idee, maar dit wordt natuurlijk niet echt serieus genomen door een echte verzamelaar. Als wij een tip mogen geven, zoek naar bijeenkomsten waarbij spullen worden geveild als filmartikelen of dergelijke. Echte Alien spullen zul je nooit zien. Gelukkig zijn de onderstaande twee mogelijkheden wel leuk voor een echte verzamelaar. 
2021-07-06
Alien standbeeld

Je kent het fenomeen wel met de kabouters die in de tuin te vinden zijn. Wil jij dit nou ook, alleen dan met een Alien standbeeld? Kijk even op Etsy en vindt hier een allerlei producten rondom standbeelden. Hopelijk kunnen de buren de humor hier ook van inzien. Wie weet durven er minder mensen op je terrein te komen omdat ze bang zijn dat het echte Aliens zijn. 

Filmartikelen

Hou jij van films kijken. Dan is dit misschien een aanrader voor jou. Het is namelijk mogelijk om via filmspullen of Zavvi kun je artikelen te kopen die zijn ontstaan uit films. Denk hierbij aan verschillende soorten sci-fi films. Hieronder zijn ook een aantal artikelen te vinden omtrent Aliens. Het zijn vaak unieke replica’s uit een film. Dit zijn verzamelobjecten die door vele fans van films verzameld worden. Naast de Aliens zijn er ook artikelen te vinden omtrent Star Wars. Niet wat helemaal te maken heeft met het buitenaardse leven, maar het speelt zich wel in de ruimte af. 
 

Heeft-u-al-een-noodpakket-in-huis