Boeken over buitenaardse wezens

Er zijn talloze boeken geschreven en van boeken worden zelfs films gemaakt. Maar toch vinden de boekfanaten het leuker om te lezen. Geef ze eens ongelijk, lezen is ook leuk. Boeken hebben net als films verschillende categorieën, waaronder de buitenaardse verhalen. WIj geven hier een paar tips over leuke en interessante boeken die activiteiten delen omtrent buitenaardse wezens. Het zijn boeken in het Engels en Nederlands. 
2021-07-27
Tips over leuke boeken

Buitenaardse beschaving: Ben jij klaar voor de samenleving (2011) (Nederlands)

Het boek is geschreven door Stefan Denaerde die met toeval stuit op een ufo met daarin Aliens. In het boek gaat het over de leeromgeving omtrent Aliens. Het gaat over een andere planeet en daarbij leven zij met 5.000 Aliens per km2. Iedereen heeft werk en er is geen armoede. Uit het boek wil de schrijver drie principes meegeven: “Vrijheid, rechtvaardigheid en doelmatigheid”. 

Custodians: Beyond Abduction (1998) (Engels)

Het boek is geschreven door Dolores Cannon. Hierbij draait het allemaal om de ontvoering van Aliens. Alleen dit wordt gedaan via een heel ander perspectief. In plaats dat je vaak de negatieve kant hoort, wordt er dit keer ook andere situaties in het licht gezet. Volgens vele mensen is het boek wel geschikt voor een specifiekere doelgroep. Het gaat namelijk dieper in over buitenaardse wezens en hun ontvoering. 

Keepers of the Garden (1993) (Engels) 

Het boek is geschreven door Dolores Cannon. De hoofdpersoon in het boek doet onderzoek naar het ‘vorige leven’. Hij ontdekt dat hij nog een leven voor zich had, alleen niet op aarde. Het gaat om andere bestaansvormingen en werelden in andere dimensies. Hij komt erachter dat hij heel zijn leven al contact heeft met Aliens, alleen dat zijn onderbewust zijn dat tegenhield. Hierbij gaat het om de tuin en de tuinmannen zijn de buitenaardse wezens in dit concept. 

De stand van zaken UFO’s (2015) (Nederlands)

Het boek is geschreven door Robert J. Blom. In het boek worden situaties geschreven die door de mensheid is gezien. Denk hierbij aan vliegende objecten, graancirkels en buitenaards leven. Dit is een boek vol mysterieuze ervaringen. Hierbij wordt er ook onderzoek gedaan naar hemellichamen, sterren, asteroïden en meteorieten. 

Aliens of Humanity (2012) (Engels)

Het boek is geschreven door Marshall Vian Summers. Het boek gaat over het onderzoeken van planeet aarde door andere werelden. Verschillende groepen verzamelen zich in het zonnestelsel en gaan de mensheid bestuderen op een manier die wij niet door hebben. Deze groep noemde zichzelf de “bondgenoten van de mensheid”. Ze leerde over onze identiteit, organisatie en intenties. In het boek lees je eigenlijk over het rapport wat ze hebben samengesteld. 

Heeft-u-al-een-noodpakket-in-huis