Games over buitenaardse wezens 

Ben jij een echte gamer en fan van buitenaardse wezens, dan zijn deze games zeker geschikt voor jou. Wij geven graag een inzicht in verschillende spellen die te maken hebben met Aliens en andere opzichten. Hopelijk zit er een game tussen die je nog niet kent. 
2021-07-20
Aliens – Fireteam Elite (2021)

In deze game draait het allemaal om het overleven in een iconische Alien wereld. Er is een dreiging door de Xenomorph en jouw team wordt ingezet om dit wanhopige gevecht te winnen. Het is mogelijk om dit te doen met andere gamers of met AI teamgenoten. Er zijn vier campagnes met steeds nieuwe verhaallijnen die ook een nieuwe introductie leggen in de Alien wereld.

In het spel heb je de mogelijkheid om te groeien als personage en het verkrijgen van steeds krachtige wapens en futuristische uitrusting. De game wordt nog beter gemaakt met fascinerende beelden, krachtige en iconische vijanden, realistische beeldvorming en angstaanjagende geluidseffecten. Door de gevechten aan te gaan met de Xenomorph kom je steeds nieuwe varianten tegen die elke keer moeilijker te verslaan zijn. Kun jij ze in de val lokken of is het juist andersom? 

Destiny II (2017)

Dit is een verhaal wat doorgaat op de eerste editie. Ga op een nieuw avontuur binnen het zonnestelsel met een nieuwe arsenaal aan krachten en wapens. Het spel speelt zich af in de laatste veilige stad van de mensheid, alleen is die net overvallen door Lord Ghaul, de commandant van het Red Legion. De krachten van de Guardians van de stad zijn afgenomen en de bevolking moet vluchten. Je gaat weer opzoek naar jouw team en moet de stad weer veilig stellen voor de bewoners. Het spel heeft vier nieuwe werelden: De European Dead Zone, Titan, Nessus en IO. Lukt het jou om de bevolking te redden? 

Alien – Isolation Nostromo Edition (2014)

Dit is een singleplayer game waarbij je moet overleven in een wereld vol gevaar en angstige momenten. In het spel volg je een meid die de verdwijning van haar moeder wil oplossen, komt ze verwikkeld in een hevige strijd. Je gaat als Amanda door het leven en je komt steeds in aanraking met een paniekerige bevolking en Aliens die onvoorspelbaar en meedogenloos zijn. Je moet op zoek gaan naar grondstoffen om te overleven, improviserend naar oplossingen zoeken en je verstand gebruiken. Niet alleen om achter de waarheid te komen, maar ook om te overleven. Gaat jou dat lukken? 

 

Heeft-u-al-een-noodpakket-in-huis