Ufomeldingen

Wat is dat toch met de kwaliteit van de filmpjes en foto’s die worden genomen bij een ufoverschijning? Ondanks de kwaliteit zijn er wereldwijd zo veel ufomeldingen dat het ontkennen hiervan bijna onmogelijk is. Maar welke ufomeldingen zijn blijven hangen? Of welke meldingen worden door vele als overduidelijke ‘bewijs’ gezien voor het bestaan van het buitenaards leven? Hieronder plaatsen we de meest recente, memorabele én de niet te negeren berichten op één plek voor jou samen! Benieuwd naar verschillende ufomeldingen? Kijk hieronder verder!
2021-06-01
Willekeurige ufomeldingen & meer

Een nieuw UFO fenomeen?
Een nieuw type UFO? Een Ebani? Zeg het maar, want wij hebben geen idee wat er op 30 mei 2013 boven Lima, de hoofdstad van Peru, rondzweefde. De beelden werden geschoten door een landelijke tv-zender en nadien uitgezonden in een actualiteitenprogramma. In het programma werd de UFO omschreven als een soort kwal die van vorm bleef veranderen. Volgens sommigen zou de 'vliegende Kwal UFO' een Ebani zijn, een ongeïdentificeerde intelligente biologische entiteit.

Satellietfoto's Area 51
Op satellietfoto's uit 2011 van Area 51, de mysterieuze en topgeheime Amerikaanse militaire basis in de Nevadawoestijn, is een gigantische piramide ontdekt. Nieuw voer voor samenzweringstheorieën, ufologen en betweters die vermoeden dat de piramide gebruikt wordt om mysterieuze oude technologieën of buitenaardse ruimtetuigen te verbergen. Punt is wel dat er inderdaad een piramide te zien is. 

Sommige onderzoekers gaan ervan uit dat de Egyptische piramiden door, of met behulp van buitenaardse wezens gebouwd werden. Er zijn mensen die weten te vertellen dat een piramidevorm helende krachten bezit, terwijl anderen er een soort van energiebron in zien of een antenne om signalen uit de ruimte te ontvangen. Het mag u dan ook niet verwonderen dat de piramide van Area 51 volgens sommigen gebruikt wordt om een nieuw ras van supersoldaten te kweken of andere experimenten te optimaliseren.

Volgens een aantal militairen is het piramidevormig gebouw op de militaire basis een installatie om stealth eigenschappen, een reeks maatregelen die als doel hebben een voertuig minder makkelijk detecteer baar te maken, te optimaliseren.
 

Heeft-u-al-een-noodpakket-in-huis