Wat als we niet alleen waren?

Wat als de honderdduizenden mensen die beweerden ongeïdentificeerde vliegende objecten te hebben gezien, in feite getuigen waren geweest van buitenaardse ruimtevaartuigen? Wat als de duizenden mensen over de hele wereld die via vriendschappelijk contact of zelfs gedwongen ontvoeringen over hun ontmoetingen met buitenaardse wezens vertellen, de waarheid zouden vertellen?
Wat als onze regeringen al meer dan een halve eeuw op de hoogte waren van een ET-aanwezigheid, als ze in het bezit waren van buitenaardse technologie die het potentieel had om de manier waarop onze wereld wordt bestuurd te veranderen, en ze ervoor kozen om het publiek in het ongewisse te houden door een campagne van informatieve onderdrukking?
2021-05-03
Informatieve onderdrukking

Wat als die campagne zou werken als een ketting om de enkels van de mensheid, die ons ervan weerhoudt om naar een heel nieuw niveau van bewustzijn en begrip van onszelf, onze planeet en het universum om ons heen te stijgen? En wat als die campagne morgen eindigde?

Een voorbeeld is de film “The Day Before Disclosure”. Dit is een film die het groeiende bewustzijn documenteert en de opbouw naar wat mogelijk de enige, belangrijkste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis kan zijn - de dag dat de aanwezigheid van UFO's en ET's een wereldwijd geaccepteerde realiteit wordt. Dit is het verhaal van de getuigen die werden uitgelachen, de onderzoekers en verslaggevers die niet werden geloofd en het regerings- en militair personeel dat werd gezworen het zwijgen op te leggen.

Een verhaal dat de basis verandert van alles wat je dacht te weten, en je meeneemt op een reis helemaal van de donkerste afgrond van levende nachtmerries naar de helderste hoop voor de toekomst van de mensheid.

Heeft-u-al-een-noodpakket-in-huis