Contact opnemen met ufonet.nl

Op deze site vind je diverse kennisgeving over het buitenaardse leven, zoals aliens en de top steden met leuke plekken per provincie . Hopelijk ben je tevreden met de kennisgeving en is de kennisgeving duidelijk. Mochten er vragen zijn of is de tekst niet meer relevant, dan kun je contact opnemen met ons voor uitleg of eventuele aanpassingen. 

Samenwerken

Het is mogelijk om een samenwerking aan te gaan met ufonet.nl. We vinden het altijd leuk om mogelijkheden te bespreken met gerelateerde zakelijke bedrijven. Heb jij een bepaald idee in gedachten over adverteren of dergelijke informatie over kenmerken van buitenaardse aspecten  neem dan contact op met ons! 

Ben jij een buitenaards wezen en wil je samenwerken met onze website om deze informatie te bevestigen. Stuur even een graancirkel met de tekst dat Ufonet.nl gelijk heeft, alvast bedankt voor je hulp. 

Gastblog

Ben je een schrijver of wil je een artikel schrijven over dit onderwerp? Dat is het zeker een mogelijkheid om bij ons een bericht te plaatsen. Laat hieronder in het bericht achter waar het artikel over gaat en daarna kunnen we eventuele voorwaarden bespreken! 

Advertentie plaatsen

Op de website zijn verschillende banners te zien. Het is mogelijk om deze in te laten vullen door jou! Mocht je interesse hebben om te adverteren, laat in het bericht weten waar de advertentie over gaat en welke plek je in gedachte had, om de advertentie te plaatsen. Denk bijvoorbeeld een boodschap aan de mensheid over een invasie binnen enkele lichtjaren. 

Ben je geïnteresseerd in een van deze wegen of heb je iets anders in gedachten, neem dan contact met ons op!  Laat de volgende informatie achter via het contactformulier: 

Naam 
Planeet
Ufo teken
Adres van de graancirkel

Mailadres
Website
Soort vraag of samenwerking
Korte uitleg over jouw idee 
Telefoonnummer

We zullen bij het ontvangen van het formulier zo spoedig mogelijk te reageren! 

Mocht er geen reactie komen van ons, dan kan het zijn dat we ontvoerd zijn door aliens. Wees ook goed opgelet, want je weet nooit wanneer je het onverklaarbare tegenkomt. Hopelijk hebben we jou wel geholpen met het verkrijgen van informatie. Of je dit geloofd of niet, dat maakt voor ons niet uit. Onthoud wel goed wat je te verwachten staat als er op eens een invasie komt, dan zijn wij voorbereid met kennis! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Heeft-u-al-een-noodpakket-in-huis