CIA gelooft in UFO's? 

Bestaan ze wel, bestaan ze niet? Ben jij gek, ben ik gek? Zijn zij gek? Wij zijn van mening dat de oogkleppen in dit geval maar beter naar beneden geduwd worden. Zet het denkraam open zonder de luiken te laten klapperen van de voorbij woeiende wind. Er is namelijk erg veel raars als het aankomt op aliens en UFO's. En dat staat nog los van de origine van die zogezegd buitenaardse wezens, want voor hetzelfde geld zijn het tijdreizigers. Het leuke en vervelende met theorie en persoonlijke waarneming is dat je er alle kanten mee op kan. 
2021-05-13
UFO's & buitenaards leven?

Wat helpt om geloofwaardig te zijn is het hebben van een beetje status. Dat levert credibiliteit op. Moest Obama gisteren vanuit ernst gezegd hebben dat hij met een buitenaards wezen aan de tafel zat, dan zou bijna iedereen het geloven. Beeld of geen beeld, de positie of status van een persoon maakt iets uit. Daarom dat er geen woord gerept wordt over de duizenden mensen die UFO's en zelfs aliens menen gezien te hebben en daar zelfs hun hebben en houden op durven verzweren. Die mensen zijn niet interessant want: aandachtszoekers, leugenaars, psychoses, onnozelaars, lichtgelovigen en vul het naar eigen voorkeur zelf maar het rijtje aan. 

Personen met status

Anders is dat bij generaals, piloten en nu dus weer een ex-medewerker van de CIA die net voor zijn dood nog even de waarheid wil delen. Dit interview dat geschoten is vinden we érg interessant voor wie gelooft dat er meer out there is. Voor de skeptici, de groep die er bij hoort om iedereen scherp te houden, hebben we alvast deze inkopper: wat een seniele oude man. Zag je die kwijl? En dan nog een beetje iedereen voor de gek houden als laatste grap. Zijn hersenen zijn al zo oud dat er valse herinneringen ontstaan. Of gewoon waanideeën. De pannenkoek. 

Heeft-u-al-een-noodpakket-in-huis